POLÍTICA DE PRIVADESA

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD), de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altra normativa de desenvolupament, li informem que les dades que Vostè ens subministri amb aquest formulari seran tractats i incorporats a un fitxer, degudament inscrit el Registre General de Protecció de Dades, del que és responsable el COL·LEGI ARCANGEL SANT RAFEL, amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud i el manteniment de la relació que s’estableixi en els formularis que subscriu.

És obligatori emplenar els camps del formulari marcats amb (). En cas que no els empleni no podrem atendre la seva petició.

Així mateix, li informem que, en el cas que introdueixi dades personals de terceres persones, vostè es responsabilitza d’haver obtingut el seu consentiment, que les dades siguin correctes i veraces i d’informar-los sobre els extrems que es recullen en aquest document. COL·LEGI ARCANGEL SANT RAFEL en cap cas es fa responsable de l’omissió d’aquest requisit.

En prémer botó corresponent a la realització de l’enviament, Vostè ens autoritza al tractament de les seves dades de caràcter personal sota les instruccions previstes en aquesta clàusula. El seu consentiment podrà ser revocat a qualsevol moment, sense efectes retroactius i per causa justa.

Finalment, li informem que el Responsable dels fitxers i els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament de dades estan obligats a guardar el degut secret professional sobre els mateixos, així com que gaudeix vostè de la possibilitat d’exercitar gratuïtament els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació amb aquestes dades i els fitxers que els contenen, pel que podrà dirigir-se al COL·LEGI ARCANGEL SANT RAFEL al carrer Pablo Iglesias número 4, 07004 de Palma de Mallorca (Illes Balears) o escrivint al correu centre@arcangelsantrafel.com, indicant de forma visible el concret dret que vol exercir i aportant còpia de document oficial vàlid que li identifiqui.

Calendari
agost 2019
M T W T F
29 30 31 1 2
5 6 7 8 9
12 13 14 15 16
19 20 21 22 23
26 27 28 29 30
Futurs Esdeveniments
No hi ha pròxims esdeveniments