MERCADET SOLIDARI

A favor d’un projecte de formació a KARNATAKA (Índia)

EL COL·LEGI Arcàngel Sant Rafel de Palma en el projecte educatiu de centre concreta l’objectiu de sensibilitzar els alumnes i tota la comunitat educativa davant el problema de la fam i de la injustícia en la distribució de la riquesa al món.

El divendres, dia 11 de març, l’associació de mares i pares, ha organitzat la XI edició d’un mercadet solidari a favor d’un projecte de Mans Unides a Karnataka (Índia). L’activitat comprèn la recollida d’objectes, joguines, llibres, artesanies, roba usada, xuxes, coques, begudes, berenars… per tal que després es puguin comprar i amb el resultat de la venda fer l’aportació a Mans Unides.

L’AMIPA sensibilitza també els comerços i professionals de la zona per tal que s’adhereixin al projecte aportant objectes o serveis que després seran rifats al llarg de les 2 hores de l’activitat.

Es una activitat que suposa una intensa preparació al llarg de dues setmanes. Els tutors i tutores en els seus respectius grups de classe expliquen en que consisteix el projecte al qual volen ajudar; els alumnes de secundària han visitat també l’exposició sobre EL MUNDO EN FEMENINO, que Mans Unides en ocasió del dia de la dona ha muntat al Corte Inglés.

Les mares i pares recullen els objectes, els seleccionen, els arreglen, confeccionen artesanies, preparen berenars, que després es vendran en el pati de l’escola. Els punts de venda són atesos per mares o pares i per alumnes de secundària que s’apunten com a voluntaris per col·laborar.

L’activitat de venta dura dues hores. Al llarg d’aquest temps s’ajunten les famílies dels alumnes, els padrins, els amics i tots els que volen col·laborar.

Aquest any s’han recollit 1.474 euros que seran entregats íntegrament a la Delegació de Mans Unides de Mallorca.

DSC01392

 

2016-14-3--11-27-34

Comments are closed.

Calendari
juny 2019
M T W T F
27 28 29 30 31
3 4 5 6 7
10 11 12 13 14
17 18 19 20 21
24 25 26 27 28
Futurs Esdeveniments
No hi ha pròxims esdeveniments