Carta les famílies del mes d’octubre

Circular families n3 revisada

Objectiu 2020-21

Carta a les famílies nº1 – Setembre 2020 

 

Benvolgudes famílies, alumnes i col·laboradors,

Començam un nou curs amb molta il·lusió, malgrat les moltes incògnites.

Els nostres infants i joves necessiten l’escola per a la seva formació. Necessiten sortir de l’àmbit familiar i trobar-se amb companys d’edats semblants que activen la dinàmica de la convivència, de la relació, de l’amistat.

Necessiten la pedagogia dels mestres i professorat per activar les intel·ligències i promoure el seu creixement i, alhora, el testimoni dels qui són responsables d’activar comportaments i virtuts per arribar a ser persones competents, harmònicament formades, amb visió de futur i de transcendència.

La direcció del centre, el professorat i el personal auxiliar és conscient de la realitat viscuda, i que encara vivim, i així i tot arrancam el curs amb il·lusió i esperança.

L’eslògan d’enguany que volem sigui la línia educativa del curs, ens remarca tres mots: JUNTS, EDUCAM, CUIDAM.

L’educació integral de cadascuna de les persones, des de 3 anys fins a 16, es tasca que hem de fer junts, les famílies, els docents i tots els que d’alguna manera intervenim a l’escola.

Junts ens hem de proposar EDUCAR persones que són imatges de Déu per la capacitat d’estimar, pensar i transformar la realitat.

Hem de fer possible la seva educació per ser de cada dia més bones persones, més responsables, més lliures i vulguin servir la humanitat per fer-la més humana.

Els homes i les dones som part del planeta terra (bé que ho hem experimentat patint les conseqüències dels desequilibris que l’acció humana ha provocat). Des de l’escola volem aportar el nostre granet d’arena per aprendre a cuidar la que és la nostra casa i que no podem maltractar.

Al llarg del curs, les Cartes a les famílies i la frase setmanal que apareix en la nostra agenda ens aniran desgranant reflexions i suggeriments per educar els infants i joves en els valors de l’evangeli, per ajudar-los a descobrir el Creador de la meravella del planeta i aprendre a respondre a la proposta de Déu a tota la humanitat de cercar el bé i el benestar de tots.

Margalida Moyà, Delegada d’Ensenyança

Germanes de la Caritat

CALENDARI 20202021_page-0001

Menjador mes d’OCTUBRE

 

Menú setembre 2020

Calendari
octubre 2020
M T W T F
28 29 30 1 2
5 6 7 8 9
12 13 14 15 16
19 20 21 22 23
26 27 28 29 30
Futurs Esdeveniments
No hi ha pròxims esdeveniments